Cookie Policy (US)

Hulp nodig bij het duiden van de rapportage of wil je weten hoe je de uitkomsten van de Check-out cards het beste kunt vertalen naar de praktijk? Wij helpen je uiteraard graag!

Je kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om de vragenlijsten onderwijskwaliteit en de Check-out cards alleen te gebruiken als graadmeter voor de leskwaliteit om zo de lessen beter af te stemmen op de leerling populatie. Echter, zeggen de uitkomsten ook veel over het algehele klimaat bij jullie op school.

Het is mogelijk om deze vragenlijsten in te zetten als basis om erachter te komen hoe het nu echt gaat bij jou op school. Feedback over de beleving van onderwijs door leerlingen bevat veel waardevolle informatie. Deze informatie kun je gebruiken als stapsteen om met het team binnen de school aan de slag te gaan om nog beter te worden in wat je doet.

Wij staan jullie graag bij in dit proces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *